Może Cię zainteresuje
Wczoraj we Wrocławiu przyrządziłem „Vadimówkę” za 3 tysiące zł. Podczas ostatniej edycji WOŚP w Nowej Soli wystawiłem na licytację siebie, tzn. osobiste przygotowanie w domu darczyńcy mojego kuchennego specjału. Covid trochę opóźnił finał, ale stało się. Mam nadzieję, że smakowało. Teraz mogę zdradzić mój autorski przepis: składniki: ok. 6-7 łyżek mąki np. Wrocławskiej, 1-2 jajka, 80-100 ml mleka (można spróbować…
Mało mamy okazji do spotkań i rozmowy. Czasami na ulicy czy w sklepie wymienimy kilka zdań. A ja jeszcze tak wiele mam dla Was do przekazania, i o tym co było, i o tym co teraz robię i co dzieje się wokół mnie. A dzieje się wiele, zarówno tu, w mojej małej Ojczyźnie, jak i w Warszawie. W zasadzie już…